Nieuw: samenwerking met Particle Works

Wij zijn vanaf nu de exclusieve distributiepartner van Particle Works in België en Luxemburg!

Droplet-based microfluidics heeft reeds bewezen veel potentieel te hebben bij de ontdekking alsook de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen, geneesmiddel formuleringen en behandelingsopties. Om die reden zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan met Particle Works, een bedrijf gespecialiseerd in dit vakgebied.

Over Particle Works

Particle Works is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van baanbrekende particle engineering platforms. Als onderdeel van de Blacktrace Group en samen met Dolomite, vertegenwoordigt Particle Works meer dan 20 jaar ervaring in microfluidics technologie. Op basis van hun ruime ervaring op het gebied van engineering, materiaalexpertise en kennis van de toepassingen, worden de technologieplatforms alom geprezen door onderzoekers. Bijgevolg worden de systemen wereldwijd genoemd in tal van peer-reviewed academische onderzoekspapers.

Tot dusver biedt Particle Works twee systemen aan: het Automated Library Synthesis (ALiS)-systeem, geschikt voor screening doeleinden en het Automated Nanoparticle (ANP)-systeem, bestemd voor protocolontwikkeling. Beide systemen zijn wijd inzetbaar: van de ontdekkingsfase tot opschaling van productie. Naast de huidige systemen werkt Particle Works aan een systeem voor initiële opschaling (ANP Pilot) en productie (Titan).

 

Belangrijkste kenmerken van de systemen:

   • Monodispersiteit
   • Uitstekende inkapselingsefficiëntie
   • Genereren van deeltjes in flow
   • Hoge nauwkeurigheid
   • Automatisering
   • Schaalbaar (200 μL – continu)
   • Gebruiksgemak
   • Flexibel
   • Snelle optimalisatie
   • Lager verbruik van reagentia
   • Herbruikbare chips

 

Automated Library Synthesis (ALIS)-systeem

Het ALiS-systeem is ontworpen voor high-throughput screening van Lipid Nanoparticle samenstellingen en mRNA-kandidaten in een vroeg stadium van ontwikkeling. Het systeem is ontworpen om de initiële fase van onderzoeksprojecten aanzienlijk te versnellen door capaciteit te bieden voor 96 experimenten in ongeveer zes uur.

 

 

Automated Nanoparticle (ANP)-systeem

Het ANP-systeem is specifiek ontworpen voor automatisering en versnelling van procesontwikkeling evenals de initiële productie van grotere hoeveelheden van Lipid Nanoparticles.

 

 

In de afgelopen 20 jaar heeft Dolomite Microfluidics samengewerkt met klanten over de hele wereld om hun dagelijkse en individuele behoeften te begrijpen en om koploper te blijven in deze snel evoluerende markt. Doormiddel van de gespecialiseerde Particle Works-platforms kunt u nu de ware kracht van Nanoparticles gebruiken in onderzoeks- en productieprojecten.

 

© Copyright 2023. All Rights Reserved.