Lait, fromage, crème glacée,... ? Il est nécessaire de savoir (entre-autres) quelle quantité de graisse, de protéines et de sucre ils contiennent. Découvrez les instruments pour ces applications et bien d'autres encore.
Lait, fromage, crème glacée,... ? Il est nécessaire de savoir (entre-autres) quelle quantité de graisse, de protéines et de sucre ils contiennent. Découvrez les instruments pour ces applications et bien d'autres encore.
Bridge thermostats 30 to 300 °C for temperature control thermostating of any bath
Cooling bath thermostats for professional temperature control thermostating from -100 to 200 °C
Front loading autoclaves with an easy loading access.
Available sizes from 120 to 344 litres.
Vertical Floor-standing Laboratory Multipurpose Autoclaves with superdrying system.
From 58 to 169 litres
Compact autoclaves for the sterilization or pasteurization of canned food.
From 33 to 175 litres
Compact autoclaves for R&D and pilot batches of hermetically sealed containers in the food and packaging industry.
With counterpressure and fast cooling.
Horizontal benchtop laboratory autoclaves without drying.
From 22 to 79 Litres.
Horizontal benchtop laboratory autoclaves with drying.
From 22 to 79 Litres.
Horizontal benchtop laboratory autoclaves with prevacuums and drying.
From 22 to 79 litres.
Top-Loading benchtop laboratory autoclaves without drying.
8 – 15 Litres.
L'analyseur d'azote/protéines le plus économique et le plus innovant selon Dumas
Détermination des protéines totales et des fibres alimentaires