Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

BRS | Onze waarden

Onze group levert wetenschappelijke apparatuur aan laboratoria. Onze klanten zijn actief op het gebied van analytische chemie, in de procesindustrie en in biowetenschappelijke laboratoria. Binnen deze sectoren vertegenwoordigen wij een aantal internationale topleveranciers.

Missie: Wij maken van uw innovatie ons doel!

 • BRS staat voor de exclusieve verdeling van high-end laboratoriumoplossingen in België en Luxemburg.
 • Wij introduceren nieuwe technologieën en vinden nieuwe toepassingen voor bestaande technologien.
 • Wij bieden een optimale en continue werking van uw laboratorium.
 • U kunt rekenen op een optimale technische ondersteuning van onze service team.
 • BRS zet zich in om het hoogste niveau van verkoop, service & ondersteuning aan onze klanten te bieden.
 • Bij BRS staat de klant voorop.
 • Samenwerken als een team en in nauwe samenwerking met onze klanten is de sleutel tot succes.
 • Wij geloven in een open communicatie.
 • Het BRS-team focust op UW resultaten

Ons team

Ons team in de Benelux bestaat uit een complete groep professionals die nauw samenwerken met onze klanten en leveranciers – en met elkaar. Het team bestaat uit Sales Engineers die klanten bezoeken en adviseren en nieuwe technologieën introduceren bij onze klanten.

De professionele specialisten worden ondersteund door productspecialisten, die op applicatie-niveau kunnen communiceren en samenwerken met laboratoriumtechnici en onderzoekers.

Voor onze aftersales hebben we service & support-engineers die onze klanten ondersteunen met trainingen, validaties en correctief en preventief onderhoud. Al deze professionals in het veld worden ondersteund door onze front- en backofficeteams en marketinggroep .

Kwaliteit

Bij BRS draait alles om kwaliteit. In ons kwaliteitsbeleid leggen we de nadruk op het leveren van oplossingen op maat en een snelle, efficiënte maar bovenal toegewijde service aan onze klanten. Een intense en open communicatie, de garantie van zowel high-end producten als een uitstekende service en wederzijds vertrouwen zijn de sleutelelementen van onze kwaliteit. Op deze manier bouwen en onderhouden wij lange termijn relaties met onze klanten.

Met het oog op voortdurende verbetering selecteren wij onze leveranciers zorgvuldig en weloverwogen, zodat wij de kwaliteit van onze high-end laboratoriumapparatuur en -producten kunnen garanderen. Ook in onze samenwerking met onze leveranciers zijn wij sterke voorstanders van open communicatie, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Voor BRS is het essentieel dat onze teamleden zich voortdurend bewust zijn van het belang en de noodzaak om enkel het hoogste kwaliteitsniveau na te streven. De directie van BRS stimuleert haar medewerkers om dit doel te bereiken door hen de nodige tools, opleidingen en ondersteuning te bieden.

Hoewel rood de hoofdkleur is van ons bedrijfslogo, DENKEN we GROEN. BRS deelt de gemeenschappelijke overtuiging dat de zorg voor het milieu ons allen ten goede komt. Daarom zetten wij ons in om onze impact op het milieu te verminderen. Dit komt tot uiting in al onze activiteiten.

Ons volledige kwaliteitsbeleid wordt in detail beschreven in ons ISO 9001:2015 Kwaliteitshandboek. 

BRS is a ISO9001 certified company.

We are also member of

Naast BRS, bestaat de BDR-groep uit verschillende gespecialiseerde bedrijven :

 • Beun-De RondeInstrumenten voor Analyse en Chemie
 • BioSPX: Life Science – Part of BDR
 • ChemSPX: Chemistry connects – Part of BDR
 • SciSPX: Analysis simplified – Part of BDR
 • AddSPX: Element and Structure Analysis – Part of BDR
 • LabSPX: Instrument Support – Part of BDR

Vacatures

Support & Service Engineer

At BRS, our technical team is specially trained to provide a complete package of technical services (installations, maintenance and repairs), quality trainings and skilled application support for high-end laboratory equipment.  Will you join us? Click on the job title above, to discover the job description.

Brochures

Sterilization and pasteurization with Terra Food at Brucefo

Innovations dans l’industrie Agro-alimentaire