Discover 2.0

CEM

Discover 2.0

De beste aanpak voor Chemische Synthese

Informatie

De Discover® 2.0 is de toonaangevende microgolfreactor voor het uitvoeren van elke organische of anorganische chemie. Met een topklasse 300 mL single-mode microgolfholte en intuïtieve software met een 10″ touchscreen interface, is het mogelijk om een reactie in seconden te programmeren en de beste synthetische opbrengst in minuten te bereiken.

Kenmerken:

  • Breedste drukvatformaten voor een single-mode microgolf - 10mL, 35mL, 100mL
  • IR temperatuursensor ziet door glas en Teflon® (iWave®)
  • Ontluchtings- en hersluitingstechnologie voor een veilige behandeling van overdruk (ActiVent)
  • Magnetisch roeren met variabele snelheid en snelle koeling met perslucht
  • Geïntegreerde camera om uw reactie te observeren
  • Upgrade-opties: Autosamplers - 12/48 posities; Gasvormige toevoeging, Sub-ambient temperatuur, Flowcellen

 

De beste aanpak voor Chemische Synthese

Microgolfsynthese biedt unieke verwarmingsvoordelen voor de synthetische chemie. Reacties worden volumetrisch, direct, en ogenblikkelijk, sneller en efficiënter dan elke andere vorm van verwarming. Deze microgolfeigenschappen geven organische chemici een beter productrendement en meer controle over de reactieomstandigheden voor nauwkeurige resultaten in de materiaal- en anorganische chemie. Microgolfenergie is de industriestandaard voor medicinale chemie, synthese van nanomaterialen en academische onderwijslaboratoria, vanwege deze duidelijke voordelen.

Activent - veilige reacties onder druk 

 De Discover 2.0 met gepatenteerde drukbeheertechnologie is de nieuwste vooruitgang op het gebied van geautomatiseerde drukregeling en de veiligste manier om reacties onder druk uit te voeren. Dit systeem bevrijdt automatisch gasvormige bijproducten wanneer deze zich tijdens de reactie vormen, en ventileert veilig via afvoerslangen aan de achterkant van het systeem. Hierdoor wordt het aantal defecte vials aanzienlijk verminderd en kunnen uw reacties hogere temperaturen bereiken. Dankzij een gemakkelijk te gebruiken snap-on cap is er geen krimpgereedschap meer nodig.

 

 

Bent u op zoek naar een synthese & zuiveringsbundel?

Combineer de CEM Discover 2.0 met de TELEDYNE ISCO CombiFlash NEXTGEN 300+

Aanverwante instrumenten

Artboard

CombiFlash NextGen 300

Teledyne Isco
Chemie

The CombiFlash NextGen 300 is configurable to your needs. The system is designed for liquid injections, operating at up to 150 psi (10 bar)

Nextgen300+

CombiFlash NextGen 300+

Teledyne Isco
Chemie

Setting new standars in Flash Chromatography. The CombiFlash NextGen 300+ comes standard with all options installed. Flow rate range is from 1 to 300 mL/min at operating pressures up to 300 psi (20 bar).

edge

Edge

CEM
Monstervoorbewerking

Fast and simple automated solvent extraction system.

© Copyright 2023. All Rights Reserved.